Schnitzels In Wijnsaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de schnitzels in met peper en zout. Bak de schnitzels snel aan beide kanten bruin met een klein beetje boter of olie. Leg de schnitzels als ze bruin zijn in de schaal en doe salie in de koekepan samen met de wijn en bak dit nog even flink op. Beleg de schnitzels ondertussen met kaas, tomaat en ui en strooi als laatste de wijn/salie jus erover. De schaal kan nu de oven in gedurende 10 a 15 minuten.

Schnitzels In Wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scaloppine al limone - Kalfsschnitzels met citroen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept