Carpaccio Van Rauwe Haasbiefstuk Met Vinaigrette

l
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijdt de bevroren varkenshaas flinterdun op een vleessnijmachine en verdeel dit over de borden dusdanig dat het hele bord tot de binnenrand gevuld ligt met een enkel laagje vleesplakjes. Garneer de rand van het bord met een blaadje sla en een paar plakjes tomaat en komkommer. Besprenkel het vlees met de vinaigrette.

Carpaccio Van Rauwe Haasbiefstuk Met Vinaigrette is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept