Varkensfilet In Parmezaanse Kaas

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De varkensfilet in schijven van 1,5 a 2 cm snijden en iets platkloppen, bestrooien met zout en peper. De eieren met de parmezaanse kaas kloppen en filets eerst door een beetje tarwebloem en dan door het ei kaasmengsel wentelen. De boter smelten en de filets daarin in 6 tot 8 minuten goudbruin braden.

Varkensfilet In Parmezaanse Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept