Varkensschnitzels Parma

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De schnitzels afspoelen en met keukenpapier droogdeppen, De knoflookteentjes schillen, halveren en de schnitzels aan beide zijden daarmee inwrijven, dan met zout, peper, oregano en salie bestrooien. De tomaten pellen en in schijfjes snijden. De olie verhitten en de schnitzels aan de ene kant 4 minuten bakken, aan de andere kant slechts 1 minuut, de koekepan van het vuur nemen. Dan op de schnitzels een plak ham leggen. De mozarella in schijven snijden en over de ham verdelen, dan de schijfjes tomaat erop leggen, zouten. De koekepan met een deksel bedekken en de schnitzels nog 3 minuten bakken.

Varkensschnitzels Parma is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koriander-limoenboter
55 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensschnitzels met spruitjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensschnitzels met citroenjus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine varkensrollades
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept