Bak de varkenshaasjes aan alle kanten bruin in enkele minuten, doe de uitjes erbij en laat dit even op een hoger vuur bakken. Doe de champignons erbij en braad nu het vlees een zachtjes gaar. Kook intussen de pasta. Haal het vlees eruit en dek het af met aluminiumfolie. Doe de tomatenpuree bij de uitjes en champignons en roer dit goed door elkaar (voeg eventueel wat water toe). Voeg de Jonge Jenever toe en roer dit goed door, daarna kun je de culiroom tovoegen en laat de saus op een heel laag vuurtje wat indikken. Doe op het laatst de varkenshaasjes terug in de saus om op te warmen. Haal de "haasjes" uit de pan en snij deze in plakjes, de basilicum kan nu in de saus en giet deze over het vlees. Giet de pasta af en doe evt. wat basilicum over de tagliatelle
Varkenshaas Met Jeneversaus is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Kalkoenreepjes met bruine champignons, salie en jeneversaus