Zoek
Stufato Di Vitello Al Chianti Classico
4
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gram kalfsschenkel zonder bot in blokjes gesneden
vier teentjes knoflook (geplet)
1 fles Chianti Classico
20 blaadjes salie
olijolie
zout. Bereidingswijze Bak het kalfsvlees aan met de olijfolie en de knoflook. Giet er dan de hele fles Chianti over en de salie en wat zout. Laat 2 uur stoven en klaar! Serveertips Eet met patate lesse (gekookte aardappe
Bereiding
Bak het kalfsvlees aan met de olijfolie en de knoflook. Giet er dan de hele fles Chianti over en de salie en wat zout. Laat 2 uur stoven en klaar!
Stufato Di Vitello Al Chianti Classico is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Fragole al vino rosso
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Broccoli met garnalen & amandelpesto (advertorial)
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschette met dadel en mozzarella
20 min
Snack
Bekijk recept
Catalaanse braadworst met courgetterijst
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stufato di carne
120 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stufato
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coniglio Stufato
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stufato Di Vitello Al Chianti Classico
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
Bekijk recept