Kip Met Salie En Olijven

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knoflook in dunne plakjes snijden. Salie in reepjes knippen. Olijven halveren. Kippenbouten bestrooien met p z. Olie verhitten in pan. Knoflook en salie fruiten en eruit scheppen. Kippenbouten in dezelfde olie in ong 10 minuten rondom bruinbakken. Wijn en tomatenblokjes toevoegen. Knoflook en salie er weer bij doen. Afgedekt ca 15 minuten laten stoven. Olijven toevoegen en nog 15 minuten zachtjes gaarstoven. Kip uit de pan nemen en onder aluminiumfolie warmhouden. De saus op hoog vuur inkoken.

Kip Met Salie En Olijven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept