Paddestoelenroomsaus

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een ruime pan 1/2eetl boter smelten,knoflook er boven uitpersen en lichtjesfruiten.De slagroom en bouillon erbij gieten.Opeenhoog vuur inkoken tot een romige saus.In een koekepan 1 eetl boter smelten.De paddestoelen onder flink roeren bakken.De peterselie fijnhakken en basilicum fijnsnijden en met de reepjes ham door de paddestoelen sceppen.Op matig vuur laten mee bakken. Voorzichtig bestrooien met peper en zout. Diepvriesspinazie uitknijpen en erdoor doen.Roomsaus op smaak brengen met zout en peper en citroensap.Meng de saus en de paddestoelen. Doe dit over de pasta en strooi er wat parmezaanse kaas overheen.

Paddestoelenroomsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde Varkenshaas Met Paddestoelenroomsaus
30-60 min -
Bekijk recept
Hertebiefstuk met paddestoelenroomsaus
0 min
Bekijk recept
Asperges met varkenshaas en paddestoelenroomsaus
0 min
Bekijk recept

Gemarineerde Varkenshaas Met Paddestoelenroomsaus
30-60 min -
Bekijk recept
Hertebiefstuk met paddestoelenroomsaus
0 min
Bekijk recept
Asperges met varkenshaas en paddestoelenroomsaus
0 min
Bekijk recept