Spaghetti Alla Genovese

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg wat olijfolie in een pan (geen koekepan) en voeg het rundvlees toe laat dit lekker rozig worden op zacht vuur, voeg daarna het gehakt toe en roer dit even door, wanneer het vlees lekker bruin geworden is voeg je de uien en de wortels toe, strooi wat peper en zout en wat gehakte peterselie en selderij en laat dit zachtjes koken met de deksel op de pan. Dit moet lang koken maar je moet wel af en toe even roeren en alles goed mengen, na ca. 1,5 a 2 uur proeven en naar smaak nog wat peper en/of zout toevoegen, pan met water opzetten en als het water kookt de penne toevoegen en na ca. 8 a 10 minuten is het beetgaar "al dente"afgieten en wat koud water erover latens tromen, terug in de pan en wat van de saus erover gieten en de pasta even roeren, dit voorkomt het plakken van de pasta

Spaghetti Alla Genovese is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentespiesjes met yoghurtdip
10 min
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept