Penne Rigate Met Kersen

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking zonder zout beetgaar.Verwarm ondertussen de kersen met vocht, kaneelstokje en suiker gedurende 10 minuten op een laag vuur.Roer het aardappelmeel glad met water.Rooster ondertussen de geschaafde amandelen in een koekenpan goudbruin.Verwijder het kaneelstokje en bind de kersensaus met een beetje aangemaakt aardappelmeel tot de gewenste dikte. Schenk de likeur en het citroensap in de saus.Giet de penne af, laat goed uitlekken en meng met de kersensaus. Bestrooi met de amandelen.Eventueel garneren met munt.Direct serveren.

Penne Rigate Met Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept