Ricotta-ijs Met Limoncello

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de ricotta op tot een gladde massa. Klop de eierdooiers flink op met suiker tot een stevige mousse. Blijf opkloppen en voeg ondertussen geleidelijk de limoncello en de ricotta toe. Laat het mengsel opstijven in een ijsbeker of giet het in een schaal met vetvrij papier en laat het 4 u. hard worden in de diepvriezer.

Ricotta-ijs Met Limoncello is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm, risotto met limoncello en chips van pancetta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Semifreddo met limoncello en basilicum
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Limoncello dessert
150 min Nagerecht
Bekijk recept
Ijsthee met gember en limoncello
Snack
Bekijk recept

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept