Driekleuren Mascarpone Met Frambozencoulis

2
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De mascarpone met de poedersuiker met de handmixer opkloppen en over 3 schaaltjes verdelen. De pistachenootjes hakken en 2 Italiaanse bitterkoekjes (Amaretti di Saronne) verkruimelen De gehakte nootjes door het eerste schaaltje met mascarpone roeren De Amaretti di Saronne door het tweede schaaltje roeren. Het derde schaaltje naturel laten. Van iedere kleur mascarpone met behulp van 2 lepels 2 quenelles maken en deze op 2 borden leggen. De frambozencoulis rond de quenelles schenken en met Amaretti di Saronne, frambozen en munt garneren.

Driekleuren Mascarpone Met Frambozencoulis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Koude sabayon met Marsala op frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met chocolade en amandelen
Nagerecht
Bekijk recept
Fruit- en groentespiezen met kleurtjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Cheesecake met vanille, speculaas en frambozencoulis
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met peperonikip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige paprikasoep met tilapia
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kebab en gewokte paprika met krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise saté en currygroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept