Mascarponecreme Met Grand Marniersaus

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de mascarpone met de slagroom. Voeg de sinaasappelrasp toe en breng op smaak met suiker en citroensap. Dompel 2 lepels in warm water en maak quennelles (eivormpjes) van de creme. Laat 1 uur opstijven in de koelkast. Verhit de suiker in een steelpan. Voeg als deze gesmolten is de Grand Marnier voorzichtig toe. Het kan gaan spetteren, dus blijf roeren. Voer als de saus te stroperig wordt eventueel nog een scheutje likeur toe. Schep de quennelles op een bordje en garneer met munt. Laat de saus wat afkoelen en giet deze vervolgens in dunne straaltjes over de mascarponecreme.

Mascarponecreme Met Grand Marniersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mini- crèpes met Grand Marniersaus
0 min
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met een farce van gemengd fruit
0 min
Bekijk recept

Aardbeien Met Mascarponecreme
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Aardbeien Met Mascarponecreme
0-10 min -
Bekijk recept
Aardbeien Met Mascarponecreme
0-10 min -
Bekijk recept
Citroen-Mascarponecreme
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept