Romige Italiaanse Spinazie

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spinazie wassen en uitzoeken. Met aanhangend water in een grote pan doen en in ca. 5 min. gaarkoken, af en toe roeren. In vergiet laten uitlekken. Intussen kaas in blokjes snijden, spinazie fijnhakken en terugdoen in de pan. Kaas erdoor scheppen. Geheel op laag vuur al roerend in ca. 3 minuten warm laten worden en kaas laten smelten. Pesto erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout. Serveren met tortelini.

Romige Italiaanse Spinazie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept