Penne Rigatte Met Geitenkaas

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Penne rigatte koken. blokjes tomaat met de knoflook en basilicum in de overschaal doen, geitenkaas eroverheen kruimelen, bestrooien met verse peper en zout. Dan ongeveer 15 minuten, tot de geitenkaasgoudbruin is, onder de grill zetten. Als de penne rigatte gaar is, afgieten en olijfolie erdoor roeren. Het geitenkaasmengsel door de penne roeren en serveren.

Penne Rigatte Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept