Gevulde Flensjes Met Spinazie En Kaas.

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de flensjes uit. Verdeel het ricottamengsel over de flensjes. Rol de flensjes op. Leg ze zo dicht mogelijk naast elkaar in een schaal. Plaats de schaal ongeveer 30 min. in de koelkast Beboter intussen een ovenvaste schaal. Snijd elk flensje in 4-6 gelijke stukken met een lengte van 3 centimeter. Zet de stukken rechtop zo dicht mogelijk tegen elkaar in de beboterde schaal. Plaats de schaal in het midden van een voorverwarmde oven 200C. Bak de flensjes zolang Ca 16 min. tot de vullingen een licht goudbruine kleur hebben gekregen. Let er wel op dat de zichtbare randen niet verbranden. Neem ze dan iets eerder uit de oven.

Gevulde Flensjes Met Spinazie En Kaas. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept