KAASDIP: Meng een klein pakje Boursin met 2 eetlepels creme fraiche en 1 theelepel dijonmosterd tot een smeuige dip en serveer de dip met broodstengels of toast. EENHAPSQUICHES: Meng in een kommetje 1 klein pakje Boursin met een eidooier, 1 eetlepel creme fraiche en 1 eetlepel gehakte peterselie. Vul kleine snackcups met het mengsel en bak ze ca. 8 minuten in de oven op 200?C. GEVULDE DADELS: vul dadels met Boursin, omwikkel ze met een plakje ontbijtspek en bak ze in de koekenpan. GEVULDE OLIJVEN: vul grote olijven zonder pit met behulp van een spuitzak met Boursin. GEVULDE AARDAPPELTJES: Kook schoongeboende kleine aardappeltjes gaar, hol ze met een lepel een beetje uit en vul ze met Boursin. Bestrooi ze met gehakte bieslook.
Hapjes Met Boursin Ail & Fine Herbes is een recept van Smulweb.nl