Italiaanse Aardappelschotel Met Toscaanse Tomatensalade

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan of wok. Verwarm de Aviko Italiaanse Aardappelschotel 2-3 minuten op een lage stand en roerbak de schotel daarna 3-4 minuten op een halfhoge stand totdat de aardappelblokjes lichtbruin kleuren. Snijd de tomaten in dunne plakken en leg ze met de in plakjes gesneden mozzarella en de kappertjes op de rucola of veldsla. Roer een dressing van 3 el olijfolie, balsamicoazijn, versgemalen peper, zout en gehakte basilicum of pesto. Sprenkel de dressing over de salade en garneer met olijven. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een hete koekenpan en strooi ze voor het serveren over de salade.

Italiaanse Aardappelschotel Met Toscaanse Tomatensalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle risotto met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept