Aardappelgnocchi Met Tomaten-basilicumsaus

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote braadpan. Fruit ui, selderij en wortel 5 minuten. Roer regelmatig. Voeg de tomaten en de suiker toe en voeg peper en zout naar smaak toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur circa 20 minuten zachtjes koken. Laat iets afkoelen, maal in de keukenmachine tot een gladde saus en voeg de basilicum toe. Kook ondertussen de gnocchi in een grote pan kokend water met zout, tot ze boven komen drijven. Laat uitlekken en verdeel over de borden. Verdeel hierover de tomatensaus en parmezaanse kaas naar smaak.

Aardappelgnocchi Met Tomaten-basilicumsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tonijnsteak met basilicumsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met kip en paprika-basilicumsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken scholfilet met courgetteratatouille en basilicumroom
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met basilicumsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met champignons en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi bolognese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met gnocchi, courgette en pesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekonfijte groenten met gegrilde kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept