Italiaanse Aardappel-Ratatouille

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de auberginge in een vergiet en strooi er zout op. Zet er een bord op om zoveel mogelijk vocht te ontrekken. Verwarm de olijfolie 2 a 3 min. Dep de aubergine droog. Schep de ui, paprika, en Italiaanse kruiden door de olie en verwarm dit. Meng de aardappel blokjes, aubergine en courgette er door. Schep de vleestomaten er door, voeg peper en zout toe en meng er de kappertjes en olijven door. Doe het geheel in een schaal en zet het gerecht 20 min. in de oven.

Italiaanse Aardappel-Ratatouille is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart met aardpeer
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met ratatouille
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme rijstsalade met spekreepjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept