Gnocchi Parma

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappels koken, pellen en door de aardappelpers drukken. meel, eieren en nootmuskaat toevoegen. Tot een deeg kneden. Op een bemeeld werkvlak tot duimdikke rolletjes vormen. Ong. 2 cm lange stukken afsnijden. Tomaten met heet water overgieten, velletje en pitjes verwijderen en in blokjes snijden. Peterselieblaadjes eraftrekken, grof hakken. in een grote pan water met zout aan de kook brengen. Geportioneerd de gnocci erin laten trekken tot ze boven zwemmen. met schuimspaan eruitnemen en op voorverwarmde borden leggen. peterselie en boter verhitten, tomatenblokjes erdoorroeren. over de gnocchi scheppen, de kaas er apart bij serveren.

Gnocchi Parma is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Waterkerssoep
20 min
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept