Pasta Met Vissaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vis droogdeppen en in de olie bakken. Neem vis uit de pan en bak op hoog vuur uien, knoflook en peterselie. (Voor een minder calorierijke variant: pocheer de vis 10 minuten in visbouillon en voeg toe nadat de ui is gefruit)Voeg na een paar minuten de azijn toe en laat inkoken, zodat de helft verdampt. Voeg de tomatentoe en laat 5 minuten bakken.Roer room en d edoperwten door de saus en breng deze op smaak met peper en zout. Leg de kabeljauw in de oven en laat deze 15 minuten doorwarmen. Kook de pasta gaar volgens gebruiksaanwijzing en serveer met de saus.

Pasta Met Vissaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept