Hot Pasta Met Kappertjes En Olijven

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de penne volgens gebruiksaanwijzing beetgaar in ruim kokend water met zout. Verhit de olijfolie en bak hierin de fijngesneden knoflook en de fijngesneden rode chilipepers (zonder zaadjes) 3-4 minuten. Voeg de fijngesneden ansjovisfilets toe en laat deze heel zacht worden (smelten). Roer er de gepelde tomaten met vocht door en laat de saus 15-20 minuten sudderen tot een groot deel van het vocht verdampt is. Voeg de oregano, kappertjes en de in plakjes gesneden olijven toe en breng op smaak met zout en peper. Meng de saus met de uitgelekte pasta.

Hot Pasta Met Kappertjes En Olijven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Empanada's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met gekruid vegagehakt, rijst en bonen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme couscous met groenten en kruidenricotta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept