Italiaanse Kastanjepuree Met Slagroom (Monte Bianco).

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de kastanjepuree, vanillesuiker en basterdsuiker in de keukenmachine en meng er zoveel melk door dat het een smeuige puree wordt.

Italiaanse Kastanjepuree Met Slagroom (Monte Bianco). is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Broccoli met lambrusco en sjalot
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidenroomsaus
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Koude Opperdoezersoep met pancetta
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Martiniballetjes
25 min Snack
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept