Gingersnaps

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Vermeng de boter en een kom met de suiker, het gembernat, en citroensap en roer tot de massa zacht en smeuig is. *Zeef de bloem boven een kom en spatel de bloem door het botermengsel. *Laat het aldus verkregen deeg een uurtje opstijven in de koelkast. *Beboter de bakplaat. Draai van het deeg kleine balletjes (iets groter dan kersen) en leg de balletjes op ruime afstand van elkaar -het deeg loopt erg uit- op de bakplaat. *Bak de koekjes 5 a 6 minuten in de op 180 gr.C. voorverwarmde oven. *laat de koekjes afkoelen op een rooster of rol ze, terwijl ze nog warm en soepel zijn, om de steel van een houten lepel, zodat er rolletjes ontstaan.

Gingersnaps is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker