Thaise Schotel Met Massaman Curry

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees of de kip 5 minuten in zeer hete olie bakken. Laten uitdruipen. De aardappelblokjes 5 minuten laten bakken. Laten uitdruipen. De olie nog goed warm houden, de massaman curry toevoegen,alsook de plakjes gember, de fijngehakte look, de korianderwortels, het laurierblad, de fijngemalen graantjes en de 2 kaneelstokjes. 5 minuten laten sudderen tot de aroma′s volledig vrijkomen. 25 cl kokosmelk, het vlees, de aardappel, en de sjalotjes toevoegen. Tot het kookpunt brengen. voeg de palmsuiker en de vissaus toe. 10 minuten laten sudderen terwijl men het tamarindsap en de 5 soeplepels water toevoegt. Klaar!

Thaise Schotel Met Massaman Curry is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept