Punjena Paprika

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-was de paprika′s en snij voorzichtig de steelaanzet eruit, vervolgens haal je -weer voorzichtig, de paprika moet wel heel blijven- de zaadlijsten er eveneens uit -bak in een pan de gehakt rul, voeg de ui, knoflook en de champignons toe. -even flink doorbakken, -voeg vervolgens de rijst toe en schep het geheel even goed door -voeg op het laatst de soepgroente toe, samen met alle kruiden -laat het mengsel enigzins afkoelen -vul de paprika′s met het mengsel en druk het geheel goed aan (voorzichtig) -schil de aardappel en snij deze in evenveel dikkere plakjes als je paprika′s hebt -als de paprika′s vol zijn duw je een schijfje aardappel onder de rond zodat de vulling er niet uit kan koken -zet de paprika′s rechtop in een pan (zorg dat ze goed vast staan) en voeg water toe. -laat de paprika′s ca. 45 min. zachtjes koken KLAAR

Punjena Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept