Scandinavische Kip-champignonragout

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het sjalotje en de champignonplakjes 3 min. in de hele olijfolie. Voeg de onverdunde soep met de creme fraiche, de maiskorrels en de smabal toe en warm alles zonder te koken goed door. Spoel de zilveruitjes onder stromend water af en laat ze uitlekken. Schep de zilveruitjes met de kipfilet en de bleekselderij door de ragout. Serveer direct.

Scandinavische Kip-champignonragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevuld brood met champignonragout
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonragout met groene asperges
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-champignonragout met rijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonragout (natriumarm)
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scandinavische visburger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scandinavische gehaktspies
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scandinavische Appeltaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept