1 Verwarm een grote, aardewerken schaal 7 min. in een magnetron op de hoogste stand.
2 Sla ondertussen met een deegroller het vlees plat en snijd het in blokjes van 4 cm.
3 Laat de boter smelten in de aardewerken schaal. Voeg de kip toe, duw het zachtjes aan en kook hem onafgedekt 1 min. op de hoogste stand in de magnetron.
4 Draai de kip om en kook hem nogmaals 1 min op de hoogste stand. Voeg paprikapoeder, zout en peper naar smaak toe.
5 Voeg de rijst en de bouillon toe en dek de schaal af. Kook het geheel 6 min op de hoogste stand en roer het geheel halverwege de kooktijd door.
6 Voeg alle groente toe, roer alles goed door en voeg peper en zout naar smaak toe. Dek de schaal weer af en kook het geheel 3 min op de hoogste stand.
7 Roer het mengsel door, dek het af en kook het vervolgens 1 min op de middelste stand; roer de schotel 1 of 2 keer om.
8 Gaal de schaal uit de magnetron en laat hem 10 min op kamertemperatuur alvorens u hem serveert. Voeg naar smaak peper en zout toe, strooi de peterselie erover en serveer.