Saoto

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kool fijn. Breng het water aan de kook en trek van het soepvlees en het borststuk een bouillon. Voeg bij de soep de plakjes laos, het salamblaadje , de spriet sereh, de pimentkorrels, de gesn. tomaat en de kippebouillonblokjes. Fruit de gesnipperde ui of neem kant en klare gefruite uitjes dat is ook heel lekker en knoflook in de olie en voeg de helft hiervan aan de soep toe. Doe ook een deel van de soepgroente in de soep. snijd de aardappelen in hele kleine plakjes en bak ze daarna krokant. Bak de soe-on in hete olie en houd deze apart. Haal de kip uit de pan, zodra deze gaar is. Bak de kip in hete olie en snijd ze daarna fijn. Maak de gropesi schoon en doe deze in een schaaltje. Als de soep bijna af is, de zwarte peper, de vetsin en het zout toevoegen.

Saoto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Saoto (Surinaamse kippensoep)
0 min
Bekijk recept
SAOTO
30-60 min -
Bekijk recept
SAOTO OF SOTO AJAM
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Saoto (Surinaamse kippensoep)
0 min
Bekijk recept
SAOTO
30-60 min -
Bekijk recept
SAOTO OF SOTO AJAM
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept