Blinde Vinken Met Tomaat

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de blinde vinken aan in wat boter en bak ze langs beide kanten bruin. Versnipper de sjalotten en de teentjes knoflook en voeg ze eraan toe. Snij de tomaten in grove stukken en voeg deze eveneens toe. Voeg de witte wijnazijn, het water en de ketchup (snijdt de zurigheid) toe. Laat alles zo een 30min sudderen op een licht vuurtje. Voeg de room toe en de in schijfjes gesneden champignons toe laat nog eens 10min doorkoken zonder deksel. Dien op met macaroni en hardgekookte kwarteleieren en strooi er wat peterselie over.

Blinde Vinken Met Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept