Duivelsvlees

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de saus: De uien fijnsnijden, boter in een pan verhitten en hierin het gehakt even aanbraden. De uien toevoegen en kort meebakken. Met sangrita blussen en tomatensaus toevoegen. Kleingemaakte peper, tijm en knoflook toevoegen. Met zout, peper en cayennepeper op smaak brengen. Met deksel op de pan bij matige hitte ongeveer 15 minuten koken. Plakken vlees met mosterd en gesmolten boter bestrijken, door paneermeel wentelen en onder de grill goudbruin laten worden.

Duivelsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Duivelsvlees
0 min
Bekijk recept
Duivelsvlees Met Zuurkool
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duivelsvlees
0 min
Bekijk recept
Duivelsvlees Met Zuurkool
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept