Varkenshaas Uit De Braadzak

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dep het vlees droog met keukenpapier en bestrooi het met zout en peper. Schep de groenten in de braadzak en leg het vlees op de groenten. Verdeel de kruidenboter erover en maak de zak met de bijgesloten sluitclip dicht. Plaats de zak in de oven en bak het vlees ca. 10 min. op 200 graden. Knip de zak open en laat het vlees nog 5 min. in de oven bruinen. Neem het vlees uit de zak en laat het nog 5 min.rusten. Snijd het vlees in plakken.

Varkenshaas Uit De Braadzak is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure kip uit de braadzak
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met couscous
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoen Hawaï met sugarsnaps
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept