Varkenskarbonaden Op Kempense Wijze

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien en hak ze in grove stukken. Bak de varkenskarbonaden in een grote braadpan bruin aan alle zijden. Haal ze uit de pan en houd ze apart in een gietijzeren stoofpan. Laat in diezelfde braadpan de uien 10 minuten op een zacht vuurtje glazig worden. Bestrooi ze met bloem, laat verder bakken terwijl u voortdurend roert, totdat deze saus lichtbruin wordt. Roer er de azijn door en giet de bereiding over het vlees. Zout, peper, voeg de 4 kruiden, de laurier en het bier toe. Breng alles aan de kook. Laat 10 seconden koken en minder dan het vuur. Doe het deksel op de pan en laat 1 uur op een zacht vuurtje stoven: het vlees moet goed mals zijn.

Varkenskarbonaden Op Kempense Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Varkenskarbonaden Met Mixed Pickles
10-20 min -
Bekijk recept
Varkenskarbonaden Met Honing
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Banater Varkenskarbonade
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Karbonaden
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept