Tomatensoep Met Uien En Gehakt

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het water met de laurier, thijm en de foelie aan de kook. Als het kookt, de bouillonblokjes, de parikapoeder en de uien erbij. Kook de uien in 20 min gaar. Doe dan de gehaktballetjes,de tomaten en de uitgeperste teentjes knoflook erbij. Weer even aan de kook brengen , en dan de vermicellieen de tomatenpuree toevoegen. Goed roeren, anders gaat de vermicelli aan de bodem zitten. Laat het alles nog 10 min zachtjes koken.. onder af en toe roeren... Voeg peper en zout naar smaak toe.

Tomatensoep Met Uien En Gehakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept
Romige tomatensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomatensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige bonensoep
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept