Scampi In Kreeftensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de geschilde asperges met boter, zout, suiker en bladfoelie. Breng ze met deze benodigdheden in een pan met ruim water aan de kook en laat de asperges 5 minuten op laag vuur koken. Draai de warmtebron uit en laat de asperges in 10 tot 15 minuten gaar worden. Maak de peultjes schoon, kook ze enkele minuten en spoel ze af met koud water. Giet de kreeftensoep met enkele druppels cognac in een pan en verhit deze. Voeg de boter bij de kreeftensoep en klop deze schuimig met een staafmixer.

Scampi In Kreeftensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept