Zeeuws Stoofpotje

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mosselen toevoegen en afgedekt op hoog vuur onder regelmatig omschudden in 5 min gaar stoven, de mosselen zijn klaar als de schelp open is. Met schuimspaan mosselen uit het kookvocht op grote schaal scheppen, kookvocht met groenten aan de kook brengen en room culinair erdoor roeren, saus 4 min laten koken en op smaak brengen met zout en peper, saus over de mosselen schenken en garneren met peterselie. Serveren met stokbrood.

Zeeuws Stoofpotje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Yellow fin sole met zuurkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken sliptong met dragonmayonaise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met appel en dragon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met rode-portjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept