Kalfszwezerik Met Kreeftensaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pocheer de zwezerik gedurende vijftien minuten in water met zout. Haal de zwezerik uit de pan en laat hem afkoelen. Maak de zwezerik schoon, verdeel het vlees in vieren en bestrooi met wat zout en peper. Smelt in twee koekenpannen wat boter en bak in de ene de zwezerik en in de andere de gamba′s om en om mooi bruin. Laat in de tussentijd de kreeftensoep met slagroom en cognac inkoken tot een mooie dikke saus. Schep wat lepels saus over vier voorverwarmde borden, leg hier de zwezerik en gamba op en garneer de borden met een toefje waterkers. Geef de resterende saus bij de zwezerik.

Kalfszwezerik Met Kreeftensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfszwezerik Met Asperges En Kreeftensaus
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Asperges Met Kalfszwezerik En Paddestoelassortiment
20-30 min -
Bekijk recept
Provencaalse Kalfszwezerik
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept