Lamsragout Met Kerrie

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de lamsragout bruin aan in een grote kookpot. Breng op smaak. Als het vlees bruin is, strooi er dan de bloem en de kerrie over en leng aan met de witte wijn, de blanke en de bruine fond en voeg de tijm en laurier toe. Laat het geheel opkoken en laat 45 minuten verder gaar worden op een zacht vuurtje.Snij ondertussen de selder, de knolselder en appelen tot een fijne brunoise en voeg ze na 30 minuten bij de ragout. Laat nog zo′n 30 minuten verder gaar worden en dien op met deegwaren.

Lamsragout Met Kerrie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Lamsragout met zoete aardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met artisjokken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsragout met pompoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hünkar Begendi: lamsragout met auberginepuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept