Konijn In Kriek

2
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bruin de konijnenstukken in de hete olie/boter. Voeg dan toe de sjalot en de kruiden, vervolgens de suiker, wat citroenschijfjes en de peperkorrels. Als alles goed is aangezet, afblussen met bier. Het deel met de filetjes nu het eerste uur uit de pan halen en bewaren in folie, anders wordt dit te gaar en dus taai! Nu de rest eerst zachtjes laten sudderen, na het eerste uur het borststuk erbij; laat het laatste uur zacht verder sudderen. Nu de stukken uit de pan halen, de saus zeven en indien nodig, wat inkoken.

Konijn In Kriek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kriekensorbet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sabayon met Belgische kriek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Jonge patrijsfilets met kriek
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kersensorbetijs Met Kriek Belle-Vue
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept