Zwitsers Omelet

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De champignons schoonmaken en in plakjes snijden. De tomaten ontvellen en in stukken snijden. De eieren loskloppen met melk, peper en zout. In een koekenpan 10 gr boter verhitten. Hierin van 1/4 deel van het losgeklopte ei een omelet bakken. In een kleine pan 10 gr boter verhitten en hierin de groenten smoren. Als de eerste omelet gaar is, deze uit de pan nemen en warm houden. Met de rest van de boter en het ei nog 3 omeletten bakken. Het groentemengsel verdelen over de 4 omeletten, deze dubbel klappen en tussen elk omelet 1 plak kaas leggen. De omeletten nog even iets terugleggen in de koekenpan met een deksel erop totdat de kaas iets gesmolten is.

Zwitsers Omelet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zwitsers Kaasfondue
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue (zwitsers)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zwitsers Absint
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Zwitsers Absint
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept