Laat de rode pepers in een soeplepel olijfolie braden. De tomaten toevoegen. Bevochtigen met gevogeltefond. Breng aan de kook. Daarna lichtjes laten koken tot de julienne van pepers gaar zijn. Doormixen en fijn doorzeven. In een steelpan gieten. Lichtjes binden met maizena en kruiden. Voor de azijnsaus: klop in een kom 3 soeplepels olijfolie met Ricard, kerriepoeder, kurkumapoeder en een beetje citroensap. Goed mengen en kruiden met zout, peper en knoflook. Aan de kant houden. Meng in een slakom de pasta, de bonen, de rode uien, het preiwit, de linzen, de blokjes CHIMAY en de basilicum. Op het laatste moment kruiden met de azijnsaus. Goed mengen en als het nodig is het kruiden versterken. De gamba′s kruiden, ze in de olijfolie dippen en ze in ruiten op een warm rooster plaatsen. De kook eindigen in een oven van 200?C. De pastasla plaatsen in het midden van de borden (koepelvorm). Giet de saus eromheen en plaats de gamba′s op de pastasla.
Pastasla Met Gamba's En Met Chimay is een recept van Smulweb.nl