Pastasla Met Gamba's En Met Chimay

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rode pepers in een soeplepel olijfolie braden. De tomaten toevoegen. Bevochtigen met gevogeltefond. Breng aan de kook. Daarna lichtjes laten koken tot de julienne van pepers gaar zijn. Doormixen en fijn doorzeven. In een steelpan gieten. Lichtjes binden met maizena en kruiden. Voor de azijnsaus: klop in een kom 3 soeplepels olijfolie met Ricard, kerriepoeder, kurkumapoeder en een beetje citroensap. Goed mengen en kruiden met zout, peper en knoflook. Aan de kant houden. Meng in een slakom de pasta, de bonen, de rode uien, het preiwit, de linzen, de blokjes CHIMAY en de basilicum. Op het laatste moment kruiden met de azijnsaus. Goed mengen en als het nodig is het kruiden versterken. De gamba′s kruiden, ze in de olijfolie dippen en ze in ruiten op een warm rooster plaatsen. De kook eindigen in een oven van 200?C. De pastasla plaatsen in het midden van de borden (koepelvorm). Giet de saus eromheen en plaats de gamba′s op de pastasla.

Pastasla Met Gamba's En Met Chimay is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met Chimay Tripel en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oude Chimay Raclette Op Slakkencressonniere
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Konijn Zoetzuur Met Chimay
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur konijn met Chimay
0 min
Bekijk recept

Pastasla
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastasla met kerstomaten
0 min
Bekijk recept
Schelpjes met tuinkruiden en cidervinaigrette
0 min
Bekijk recept