VIETNAMESE LOEMPIA'S

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de diepvriesvellen los en snijd er 20 doormidden. Leg op elk vel in het midden nog een half vel. Bij zelfgemaakte vellen is 1 vel per loempia voldoende. Leg er 1 el vulling op, vouw de zijkanten naar binnen en rol het vel op. Smeer het laatste stukje in met geklutst ei en plak de loempia dicht. Laat in een wadjang of frituurpan slaolie goed heet worden en frituur de loempia′s hierin. Laat ze staande uitlekken. Serveer de loempia′s warm met een pikante saus.

VIETNAMESE LOEMPIA'S is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Monique van Loons geroosterde eendenborst op Vietnamese salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vietnamese sla-gehaktrolletjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept