Chileense Empanadas

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol elke keer vier blaadjes bladerdeeg uit op een met bloem bestrooide snijplank. Steek er met een mes (eventueel met een glas) rondjes uit met een doorsnede van 8 a 10 cm. Leg op de helft van elk rondje een lepel gehakt en vouw dubbel. Kwast de randen in met water en plak goed vast. Leg het bakpapier op een ovenplaat en kwast in met wat olie. Bak de empanadas in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Chileense Empanadas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Empanadas (pasteitjes) gevuld met vlees
55 min Snack
Bekijk recept
Argentijnse empanada’s met avocadosalsa
25 min-
Bekijk recept
Empanadas
15 min Snack
Bekijk recept
Empanada's met chorizo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chileense mosselschotel à la Maruja
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chileense Zeepaling Soep
30-60 min -
Bekijk recept
Chileense Goulash ( Porkolt )
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Chileense Stoofschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept