Hongaarse Kwark

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de kwark en de boter door elkaar met een vork. Daarna kun je het zout, de mosterd, de paprikapoeder en de komijn er doorheen doen. roer alles heel goed door elkaar en zet het kwarkmensel zeker 30 minuten in de koelkast.

Hongaarse Kwark is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept