Alle ingredienten voor de tamarindesaus in een kom vermengen. Vervolgens in een sauskom overschenken en apart zetten. Prak de aardappelen grof en doe ze in een grote schaal. Meng ze met de kikkererwten, 2 el. kikkererwtenbloem, melk, verse koriander, chilipeper, korianderpoeder, nigella, garam masala, zuur mangopoeder en zout. Draai van 1 el. aardappel-kikkererwtenmengsel een balletje met een doorsnee van 2 cm. Stevig aandrukken zodat de balletjes tijdens het frituren niet uit elkaar vallen. De rest van de kikkererwtenbloem op een plat bord doen. De balletjes door het bloem halen, zodat ze met een dun laagje bedekt zijn. De rest van de bloem afschudden. De wok of diepe koekenpan 30 sec. verhitten, de olie in de pan doen en heel heet laten worden. De balletjes er in porties ongeveer 2 min. in frituren tot ze goudbruin zijn. Goed laten uitlekken. Serveren met de tamarindesaus.