Sorbet Van Vers Zomerfruit

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep de vruchtenpuree in een kunstof kom en zet die in de diepvries.Klop ieder uur goed door om de kristallen fijn te maken.Of laat in circa 3 uur het vast vriezen en maak de ijskristallen fijn in een foodprocessor en zet het ijs opnieuw in de diepvries.Zet het ijs voor het serveren 20 minuten van de diepvries in de koelkast.

Sorbet Van Vers Zomerfruit is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met vers zomerfruit
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept