Rundvlees Met Parmezaanse Kaas En Rucola

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een braadpan op middelhoog vuur. Fruit de uischijven in ongeveer 5 minuten aan elke kant goed bruin en zet ze apart. Snijd het vlees in stukken van ongeveer 1 cm dik. Bestrooi deze met peper. Zet het vuur onder de braadpan hoog. Bak de biefstuk aan elke kant ca. 30-60 seconden:ze moeten goed dichtgeschroeid zijn. Schep de rucola, de parmezaanse kaas, peterselie, balsamico-azijn en olijfolie door elkaar. Leg steeds 1 stuk vlees op een warm bord, leg hierop wat sla mengsel en daarop weer een stuk vlees. Leg hierop nog wat sla en daarop gefruite ui.

Rundvlees Met Parmezaanse Kaas En Rucola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept