Geroosterde Biefstuk Op Rucola

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kwast de biefstuk dun in met teriyaki-marinade. Verwarm de grillpan of contactgrill voor & bak de biefstukjes aan beide kanten 4 minuten. Bak de gesneden champignons in een koekenpan in 2 el. olijfolie 5 min., voeg het in ringen gesneden wit van het bosuitje toe. Schenk voorzichtig op elk bord een cirkel van teriyaki-marinade. Leg in het midden een pluk rucola. Knijp de citroen uit boven de biefstukjes. Leg de biefstukjes op de rucola & schep de champignons erover. Knip het groen van het zomeruitje erboven af, maal over het bord een flinke draai peper & zout & strooi er wat sesamzaad over. Leg op elk stapeltje een handvol chips.

Geroosterde Biefstuk Op Rucola is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept