Moussaka Van Rundergehakt

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een steelpannetje en fruit de bloem even totdat hij lichtgeel wordt. Giet al roerend, scheutje voor scheutje, de melk erbij totdat een gladde saus ontstaat. Roer 100 gr kaas door de saus, laat die even smelten en breng de saus op smaak met zout en peper. Draai de hittebron uit en laat de saus, terwijl u af en toe roert, afkeolen. Klop een ei los in een kommetje en schenk het over de aubergine-aardappelschijfjes in de schaal. Verdeel het gehaktmengsel erover.Klop het tweede ei ook los enroer het door de inmiddels afgekoelde kaassaus. Giet het mengsel over het gehakt en strooi de rest van de kaas erover.Bak de schotel in ongeveer 30 minuten bruin en gaar.

Moussaka Van Rundergehakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriequiche
20 min
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept